Odvetniška družba KAC & odvetniki o.p. d.o.o. je ena vodilnih odvetniških družb v Sloveniji. V obdobju skoraj 40-letnega delovanja je predan in zanesljiv svetovalec pri sklepanju poslov na nacionalnem in mednarodnem področju. Odvetniška družba KAC & odvetniki o.p. d.o.o. je ustvarila močne vezi z vodilnimi odvetniškimi pisarnami po vsej Evropi.

Zaupanje strank smo si pridobili zaradi kompetenc, angažiranosti, vztrajnosti, srčnosti in zaupanja v naše sposobnosti.

V kompleksnih pravnih primerih združimo znanje, izkušnje in kompetence vseh zaposlenih, ob tem pa komunikacija  s stranko vedno poteka z določenim ali izbranim odvetnikom.

Do najboljše pravne rešitve Vašega primera pripeljejo naše izkušnje in znanje ter Vaše zaupanje.

Izvensodni postopek

Skupaj s stranko zastavimo cilje in stranki ponudimo možnost hitrega, razumnega in stroškovno ugodnega zastopanja v izvensodnem postopku. Če izvensodni postopek ne pripelje do cilja in ko izvensodni postopek ni primeren za rešitev pravnega problema, cilj dosežemo v sodnem postopku.

V središču je stranka

Najpomembnejša je osebna okoliščina stranke, ki potrebuje našo pomoč, zato k reševanju pravnega problema vedno pristopimo individualno. Individualnost, srčnost, točnost, usmerjenost k ciljem in vztrajnost so naši osrednji motivi.

Pravno svetovanje

S strankami se povežemo in jih spremljamo skozi življenje. Ker stranko dobro poznamo, ob nastopu pravnega problema vedno najdemo rešitev, ki je zanjo najbolj primerna.