Politika zasebnosti

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Podjetje Kac in odvetniki o.p. d.o.o. spoštuje in ščiti vašo zasebnost. 

V nadaljevanju preberite, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki.

Ta izjava o varovanju osebnih podatkov opisuje obravnavo podatkov, ki nam jih zagotavljajo ali zbirajo naše digitalne platforme, ki obiskovalcem omogočajo dostop do naše spletne strani in uporabe naših storitev. Ta politika zasebnosti je skladna s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU in lokalno zakonodajo.

Kac in odvetniki o.p. d.o.o. je lastnik spletne strani https://www.odv-kac.si/ in upravljalec osebnih podatkov. Ta izjava o varovanju osebnih podatkov se uporablja za naslednje kategorije posameznikov:

  • kupci,
  • potencialni kupci,
  • uporabniki naše spletne strani,
  • naši dobavitelji ter poslovni partnerji.
Vaše pravice

V okviru obdelave osebnih podatkov imate na voljo določene pravice, ki jih izvajate tako, da pisno stopite v stik z nami.

Prosimo, upoštevajte dejstvo, da vam morda ne bomo mogli zagotoviti določenih izdelkov in storitev, če nam ne dovolite zbirati vaših osebnih podatkov, prav tako nekatere naše storitve morda ne bodo mogle upoštevati vaših interesov in preferenc. Npr. če nam ne podate naslova za dostavo, pogodbe z vami ne moremo skleniti, saj vam brez naslova ne moremo zagotoviti dostave naročenih izdelkov.

Pravice lahko izvajate tako da, se na nas obrnete pisno na naslov Kac in odvetniki, Partizanska 11/I, 2000 Maribor, Slovenija s pripisom varstvo osebnih podatkov ali preko e-pošte na pisarna@odv-kac.si z zadevo varstvo osebnih podatkov. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v roku enega meseca z možnostjo podaljšanja roka za dodatni mesec dni. V primeru podaljšanja vas bomo o tem obvestili znotraj meseca dni po prejemu vaše zahteve.

Če menite, da podjetje Podjetje Kac in odvetniki o.p. d.o.o. krši svoje obveznosti v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, se lahko pritožite pri Informacijskem pooblaščencu, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana ali preko e-pošte na gp.ip@ip-rs.si. Več informacij o Informacijskem pooblaščencu in obdelavi osebnih podatkov lahko dobite na: https://www.ip-rs.si/.

Pripombe in vprašanja

Če imate pripombo ali vprašanje o tej izjavi o varstvu osebnih podatkov, se obrnite pisno na podjetje Kac in odvetniki, Partizanska 11/I, 2000 Maribor ali na e-naslov pisarna@odv-kac.si.

https://www.odv-kac.si/wp-content/uploads/2021/09/logo-blue-1.png
Partizanska 11/I, 2000 Maribor, Slovenija
T: +386 2 228 30 50
F: +386 2 228 30 60
pisarna@odv-kac.si
https://www.odv-kac.si/wp-content/uploads/2021/09/slovenski-podjetniski-sklad-white.png
https://www.odv-kac.si/wp-content/uploads/2021/09/evropski-sklad-za-regionalni-razvoj-white.png
https://www.odv-kac.si/wp-content/uploads/2021/09/ministrstvo-gos-razvoj-white.png